Kampiranje

Pri nas laho prespite tudi neposredno v naravi, na delu travnika, ki smo ga preuredili v prostor za postavitev šotora. K prostoru za šotorenje pripada še novozgrajena letna kuhinja, kjer si lahko skuhate jutranjo kavico, pod češnjo ob vrtu pripravite zajtrk ali na prostoru za piknik »spečete« večerjo. Da bo vaš zajtrk v naravi še boljši, vam  vsakodnevno nudimo košarico svežih domačih produktov (kruh, jogurt, mleko, med, marmelado, jabolčni sok, sir, salamo). Če bi želeli poizkusiti še naše druge kulinarične dobrote, lahko v naši kuhinji uživate ob domače pripravljeni večerji, vrčku mrzlega piva ali kozarcu dobrega vina.

Tik ob šotorišču je tudi wc in tuš s toplo vodo ter zunanji bazen kjer se lahko hladite v vročih poletnih dneh. Za tiste, malo bolj pogumne pa za skok v osvežujočo vodo vabi reka Idrijca, ki leži tik pod našo domačijo oz. kampom.

Kuhinja in sanitarije so na razpolago tudi avtodomarjem. Na drugem travniku kakih 100 m stran od prostora za šotore imamo tudi urejeno parkirišče za štiri avtodome.